Opdracht overzicht per land

Training & Devellopment

 Excel is het bekende programma van Microsoft en één van de meest gebruikte rekenprogrammas. De bediening van Excel is drastisch gewijzigd, tabellen, draaitabellen, analyse en grafieken zijn er kinderspel. PowerPivot en Powermaps in combinatie met Power Bi zijn ondertussen geïntegreerd.

De hoogwaardige beheerfuncties voor zakelijke en persoonlijke e-mail van Microsoft Outlook worden wereldwijd door ruim 800 miljoen Microsoft Office-gebruikers gebruikt. Met het uitkomen van Outlook krijgt u de beschikking over een veelzijdige en krachtige interface voor al uw communicatiebehoeften.

Met OneNote kunt u tekst, afbeeldingen en video- en audionotities vastleggen. Als u uw notities deelt, kunt u gelijktijdig samenwerken met andere mensen op verschillende locaties en iedereen op de hoogte houden van actuele informatie. U kunt notities bekijken en bewerken op elke toestel met een internetverbinding.

‘s Werelds meest gebruikte tekstverwerker is alom populair, en hoe! Microsoft heeft het meest gebruikte Office-pakket een volledige facelift gegeven. Diverse nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd en bestaande verbeterd, zoals bouwstenen, thema’s en allerhande design middelen.

Met de geavanceerde diagramhulpmiddelen van Visio worden complexe zaken eenvoudig. Met dynamische, op gegevens gebaseerde visuele elementen en nieuwe manieren om in realtime online te delen maken Visio tot een van de meest krachtige manieren om belangrijke gegevens weer te geven en te analyseren.

Microsoft Access draait om eenvoud, met kant-en-klare sjablonen waarmee u meteen aan de slag kunt en krachtige hulpmiddelen die relevant blijven wanneer de hoeveelheid gegevens toeneemt. Access stelt u in staat het beste uit uw informatie te halen, zelfs als u geen database-expert bent.

Met Microsoft PowerPoint kunt u op nog meer manieren dynamische presentaties maken en delen met uw publiek. Dankzij geavanceerde nieuwe audiovisuele mogelijkheden kunt u een vlot, filmisch verhaal vertellen dat even eenvoudig is om te maken als indrukwekkend om te zien.

Power BI helpt biedt zakelijke gebruikers toegang tot de gegevens in gebruiksvriendelijke formaten, zoals dashboards, rapporten en datasets te analyseren. Power BI is ontworpen om zakelijke gebruikers inzicht te geven in hun gegevens.

Organisaties gebruiken SharePoint voor het maken van websites. SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig.

Power Pivot is een Excel-invoegtoepassing waarmee u krachtige gegevensanalyses kunt uitvoeren en geavanceerde gegevensmodellen kunt maken. In Power Pivot kunt u grote hoeveelheden gegevens uit diverse bronnen verzamelen, snel gegevensanalyses uitvoeren en eenvoudig inzichten delen.